Mukdahan fightnight

I lördes skulle Nisse (Sverige) och Bruce (Canada) fightas i Mukdahan 150 km härifrån. Peyman (Sverige) skulle egentligen också tävla, men han dök aldrig upp, tror han hade åkt till Laos för att fixa nytt visum. Så vi tog bussen härifrån Legacy kl 15.00 på väg till Mukdahan.




Vi var frame vid 17.00 matcherna började inte från efter kl 9, så vi tog det lugnt, drog till 7-eleven och käkade lite. det började sedan att regna trodde ett tag att matcherna skulle bli inställda men som tur var så slutade det regna och Nisse och Bruce gick iväg för att förbereda sig inför deras match.



Lie lindar Bruces och Nisses händer inför matchen.


Smörjer in Bruce med thailiniment


Förväntansfulla grabbar inför matcherna!


Fight stance! Redo att gå upp i ringen och fightas!


Barnen börjar fightas först som vanligt








 Bruce gjorde en väldigt bra match. Delade ut hårda slag o bra kombinationer. Men i 3 ronden fick han en hård armbåge och fick räkning. I 4 ronden var han fortfarande lite "snurrig" från armbågen och blev ofocuserad så domaren brött matchen efter en frontspark mot magen som Bruce inte blockerade. Väldigt br match, hade det inte varit för armbågen i 3 ronden så hade Bruce varit närma en vinst, enligt mej.




Nisse hade tränat hårt inför sin match, men han var för nervös. Hans matchning var väldigt orättvist med, de trodde tydligen att han hete Egon som tränar här på legacy och det är en kille som gått över 140 kickboxningmatcher och är väldigt ducktig fighter, så Nisse fick en motståndare som var avsed för Egon.

Hans motstånd var tufftm thailändaren hade säkert gått över 200 matcher,men Nisse gick upp i ringen, men blev snabbt fast i ringhörnan, Nisse frontsparkade för att skapa distans, men då kom armbågen från thailändaren och Nisse åkte ner och matchen dömdes KO.

Lite synd att det inte blev någon vinst. Men man lär sig mest när man förlorar.

Man kan förlora en match, men den kan endån vara en vinst för sig själv!

Varje match är en vinst!




Kommentarer
Postat av: danne

Kommer du också gå en match där? :)

2009-05-26 @ 15:39:31
URL: http://dannefredriksson.blogg.se/
Postat av: pether johansson

Tjena, tack för brevet. Kul att höra att du har det så bra. Har nya shorts som kommer passa dig fint! När kommer du hem och tävlar? Jag har gått tre matcher nu i år, en förlust och två vinster. Vi behöver en tungviktare här i Nyköping som kan komma och krossa!

Må gott

Pether

2009-05-27 @ 16:19:21
URL: http://www.pjfighter.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0