Beställa senor från kroppsbutiken!

Tja tja var ett tag sedan man bloggade sist. Pratat med läkaren i veckan och han ska boka in ett mottagningsbesök i april och han skulle även reservera en operations tid i maj blir det väl. Min läkaren Juri sa att eftersom de tog de bästa senorna till korsbands operationen så finns där mindre bra senor kvar till (Mediala)ledbands operationen. Så de ska beställa senor från kroppsbutiken, från Amerika eller Belgien. Vilket låter lite skrämmande. Men bättre det än de tar senor från mig, och som inte lika bra. Känner fortfarande av de senorna de tog från mina baklår. Känns när jag kör marklyft, kan inte lyfta lika tungt som innan för det svider lite i baklåret. Men det läker nog mer med tiden.
Det känns iaf skönt att de ska boka in en operations tid, vill bara få allt gjort så jag kan läka och bli helt frisk!
Läkningstiden ska vara mycket kortare än korsbands operationen, vilket jag förstår. Ledbands operationen är inte alls lika avancerad som en korsbandsrekonstruktion.
Har märkt att knäet blivit bättre de senaste veckorna, haltar inte alls lika kraftigt. Vilket känns otroligt skönt. Men det kan fortfarande bli bättre, lite stelt och svullet fortfarande. Men det har blivit mycket bättre.


Tillbringar de flesta timmarna på gymmet nu om veckorna. Är där nästan jämt ;) Kör 7 styrkepass i veckan med kardio. Blir några promenader också emellanåt, skönt med lite frisk luft.

Måndag- Bröst,Ben,Mage
Tisdag-Rygg,Triceps,Mage Pass 2 Bakre Axlar,Biceps
Onsdag-Bröst,Ben,Mage
Torsdag-Axlar,Triceps       Pass 2 Rygg (Lats), Biceps (Valfri muskelgrupp)
Fredag-Bröst,Ben,Mage

Kör 1 timmes kardio på Crosstrainern vid varje pass. 30 min som uppvärming och 30 min som avslut. Vilket blir 7 timmar på Crosstrainern/ veckan. Det är en hel del ;)
Början träna boxning på måndagar med Robban, vilket känns skönt och roligt att komma igång med lite kampsport :P Men ska ta det väldigt lugnt i början, bara avslappnat och latcha lite grann till en början.

Så det blir en del Kcalorier som bränns ;D Ligger på ca 105 kg vilket är en viktminskning på ca 12 kg från dietens start, vilket var i slutet på januari. Snart 2 månader sedan. Ca 1.5 kg i veckan i snitt som jag har gått ner. Ska gå ner till 100 kg och sedan får jag se om jag går ner mer sen. Men målet är 100 kg nu iaf :) Omrking i början på maj, Lagom till sommaren ;)


Ciao

Snart boka biljett!

Då ska man bara boka biljett till New York nu ;) Reser på vanligt "B1 visa", vilket alla har rätt till som vill resa till USA. Utbildningen är på ca 81 dagar 4 oktober till 23 december. Perfekt om jag kommer ner kring den 1 lr 2 oktober och åker jag hem den 23:e december. Skönt att slippa hålla på med att ansöka om visa på ambassaden. Då sparar man massar tid och pengar !

Var nere på Ticnet Resebyra igår, då hittade dem en biljett för 5.500 kr T/R. Men ska så klart se om jag hittar billigare på nätet. Men det lätt inte så farligt endå, hade räknat med mer.

Tittat lite på boende, hade varit bra att veta vart man ska bo, Men det får jag fixa.

Ska få mitt betyg hemskickat denna månaden av min gymnasie skola i Helsingborg. Så jag sedan kan ringa skolan i New York och reservera en plats till oktober :)

Ciao
Skådespelaren Emil Forselius tog sitt liv!

Mycket tråkiga nyheter, Träffade Emil när jag var nere i Ystad och han spelade in wallander "Indrivaren". Han verkade så glad då, och var väldigt fokuserad inför sin Fighting roll. Han hade väl ett litet intresse för just kampsport som jag förstod det. Han fightades bra och minns särskilt att han fick in en rejäl träff :D Han Fick verkligen försöka återhämta sig mellan alla dem tagningarna i ringen. Han pustade och flämtade trodde nästan han var påväg att ge upp ibland, men icke han kämpade på!

Tråkigt när sånt händer, men det måste ha varit något i hans liv som gått snett, han måste ha mått psykiskt dåligt över något och inte funnit någon utväg! Han hade ju familj och en bra karriär.

                REST IN PEACE

RSS 2.0