Jul i Skåne ;)

Var på gymmet innan o tränade, kände mig lite trött i kroppen, men gick hyfsat endå. Första träningen efter operationen. Har bara kört rehab-övningarna jag fick av sjukgymnasten sen operationen. Kör lite ont när jag har rakt ben och pressar och sen kan jag ju inte böja knäet specielt mycket, men det är pga bandagen med. Gör jäkligt ont när jag står på knä. Men blir säkert bättre när svullnaden och ömheten lägger sig.

Känner lite att knäet är lite ostabilt i sidled, vet inte om det blir bättre med tiden eller vad som sker. Kanske behöver operera ledbandet på innersidan av knäet. För ledbandet skadades vid olyckan och jag fick ju gå med ställningen i sommras. Men det blev aldrig 100% bra, utan det är fortfarande lite "slappt" så kanske får gå in och spänna upp det, för att knäet ska kännas satabilt i sidled. Men det får jag ta upp med doktorn vid nästa återbesök.

Ska till Skåne imorgon och fira jul ska bli skoj ;) Åker på förmiddagen och hoppas vägarna är bra! Tack Susanne och Stefan för lånet av bilen! Är väldigt tacksam för det!

Korsbands operation avklarad!

Har nu genom fört min korsbands operation. Operationen gick bra enligt docktorn. Ska på kontroll, besök om 6 veckor och efter det får jag börja träna igen. Först ska allt läka, stygnen eller rättare sagt metal bittarna, stejpels som dem har häftat ihop såren ska tas bort om 2 veckor samt bandagen.

Vid operationen tog dem senor från mitt högra ben, 30 cm lång som dem använde till vänster knä, de tog även en sena från mitt vänstra ben och använde vid korsbands - rekonstruktionen.  Så har nu bandage och kompressionsstrumpa samt kylbandage för svullnaden och lindring av smärta, även för att minska inflammation.
Så ser ut som en mumie ner till kan man säga!

Tar massa olika mediciner nu mot inflammation, smärta etc. Vilket ska göra så att jag lättare kan gå, för  det är viktigt att röra på sig efter operationen så man inte bara sitter still. Få igång muskelarbetet och få knäet att fungera som innan helt enkelt. Har fått två kryckor som jag ska använda i cirka två veckor.

Var på stan innan och skulle skicka brev till skandia, försäkringen för har ju lagt ut några tusen kr nu på läkemedel och resekostnader, så vill ha tillbaka lite slantar, samt skickade in förlängningen av sjukskrivningen fick 6-7 veckor till, men kommer att förlängas efter besöket om 6 veckor.

Tycker knäet känns bra efter operationen och tror verkligen det har har hjälp att jag har tränat upp benen innan operationen. Men haltar ju så klart nu när jag går, men det gör inte ont eller så när jag går direkt. Kan göra ont ibland om man sträcker ut benet helt, samt där dem har tagit senorna.


D-dagen, dags för operation korsband!

På måndag den 14/12 är det "äntligen" dags för operation. Har då drygt gått 6 månader sedan olyckan, 9 juni var dagen som den jäveln fick för sig att strunta i att svänga till höger i kurvan och istället fortsätta att köra rakt fram och fördärva allt jag är och står för! Borde fan anmäla honom för mordförsök, jävla idiot lär dig köra moped din nolla!


klockan 05.40 åker jag med sjuk-taxi till Trollhättan för att läggas under kniven kl 10.00. Kommer nog va rätt nervig när man väl ligger där på båren innan narkosen. Gillar inte operationer alls, men vem gör det?! Liksom bara tanken att de ska borra i mitt ben känns overkligt och skrämmande. Men men bara att acceptera läget och lätta dem greja det. Mer än så kan man ju inte göra!
Världens starkaste man gör MMA debut!

Mariusz Pudzianowski
Mariusz Pudzianowski vs Najman KSW 12


Dålig teknik men vad ska man begära av en strongman i världsklass. Men skoj att titta på. Men han glömde visst BH:n hemma för värst va dem hängde.. haha

fan va han e STOR !!!!!! 130+ kg


Fighter Extreme!

En lyckad helg i Göteborg, 2 SM-Guld, 1 Silver, Bästa klubb ;)  Grabbarna från Nyköping gjorde väldigt bra ifrån sig!
Här står jag med Norrköpings egna ansikte utåt ;)

Bilder från själva galan kommer upp strax!RSS 2.0