Öland

Har nu kommit hem efter en underbar vecka på Öland! 

Har blivit en del sol och bad, men vattnet i havet var oftast svinkallt hehe... Man ville ju knappt gå i, men det är väl så en svensk sommar ser ut!


Sitter hela gänget och käkar & dricker :P


Mike skötter grillen


Massor med Kött  ;)Vår stuga


Nu är det en ny vecka och det är slut på festligheterna och dags för lite motion & träning och eftersom jag är sjukskriven och inte har allt för mycket att göra. Så har jag bestämt mig för att promenera varje morgon och gärna på eftermiddagen också. Tror det är bra för mitt knä, att bygga upp lite muskler, påskynda läkningen genom att öka blodflödet till knäet (kroppen) vilket man gör när man idrottar. Knäet känns hela tiden bättre och bättre, känner mig starkare, känner inte att jag behöver ha skennan på mig, kan gå utan den känner jag. Kan böja knäet en hel del mer än innan vilket känns bra. Men hela svullnadenhar inte lagt sig än.

Ska på rehab på torsdag kl 10.00 och läkar besök på fredag 10.30 får se vad dem säger där! Vill ju komma igång me MMA och tävlingar ect så nu får dem f-n säga vad som kommer att hända, Läker det av sig själv eller blir det operation?

På fredag eftermiddag åker jag och Caroline till skåne. Ska bli kul! Blir kanske Rix FM - festivalen i Helsingborg den 23-24, om det blir väder till det. Ska på middags bjudning hos min syster på lördag men annars inget annat planerat direkt.

Hoppas på en fortsatt solig och underbar sommar!

EM i Deventer!

I torsdags åkte Vi till Holland, Deventer för EM tävlingen i C Shooto.
Sov över i Tyskland, Bremen första natten och körde sedan den sista biten som var kvar till Holland.
Där vi sedan hade en hel dag i Deventer. Vi drog till stan för att se oss omkring. Hade kommit till en mycket trevlig och mysig stad. Vi gick och strössade bland affärerna, hittade en affär fullt med kosttillskott så var tvyngen att köpa några burkar :)
Massor med ost fanns där iaf :)

På lördagen var det dags för tävling. När vi kom till Tävlingshallen så stod alla och väntade för att få bli invägda. Vilket man inte fick göra från prick 11. Vi fick låna en våg av några polaker och vågen visade 85.3 för Pheter och 83,4 efter han hade tagit av sig sina byxor och tröja. Men vid invägningen vägde han på deras våg 82.8 vilket var perfekt!

Det kom att bli en mycket lång dag för oss. Tävlingarna började cirka kl 13.00, men då var det thaiboxning för barn i 2 h först vilket var en väldigt dum dag att ha det på i samband med EM. Så EM matcherna drog igång vid 15.00 tiden. De hade endast 1 ring och det var mycket väntande som gällde. Det var ju omkring 80-100 matcher som skulle gå och min beräkning var att det skulle ta minst 10 timmar innan alla matcherna var avgjorda.

Pheters match började efter kl 18.00 eller var det 20.00 kommer inte riktigt ihåg nu för hela dagen var så lång, kändes som en evighet. Pheter skulle få möta en annan svensk som heter Jonatan Westin från Stockholms shoot. Lite tråkig matchning för de var de enda svenskarna i -83 kg. Roligare att få möta en holländare eller från något annat land. Svensk motstånd får man ju här!

Pheters match gick inte som vi hade förväntas oss. Jonatan var hård och hade kontroll över matchen. Han gick på hela tiden och Pheter kom aldrig riktigt in i matchen. Pheter hamnade underst och fick halvgard på Jonatan. Men Jonatan kom sedan förbi och etablerade sidemount och mount. Tog sedan triangel från mount vilket var slutet för matchen. Den satt tight och Pheter klappade ut.

Man måste gå in och visa att man är hård och inte backa. Leverera en hård smäll så motståndaren förstår. Pheter var lite för snäll. Skulle kanske ha peppat honom mer inför matchen?! Fått honom tänka aggressivare och bygga upp ett hat till motståndaren.

Jonatans andra matcher gick väldigt bra. Han var hård hela tiden och visste vad han ville "Ha övertag hela tiden till varje pris!" och det hade han med. I semifinalen var han närma att förlora, han fick en hård smäll på snoken och det såg ut som han var närma att förlora. Men han lykades få en triangel 30 sek innan matchen var slut. Han är tydligen vass på triangel! Men Jonatan valde att inte gå final matchen pga att hans näsa var svullen, tror inte den var bruten för läkaren undersökte den 2 gånger, men bråsket i näsan kan ha skaddats. Det var synd för han hade säkert vunnit finalen med. Jonatan har talang men frågan är om han har ett "fighter hjärta"21.00 gick David Bjelkheden match i A shooto. Vilket var riktigt roligt att se honom live. Han fightades lugnt och metodiskt. Tog inga risker och hade kontroll över Polaken alla 3 ronderna. Polaken fick ta ett flertal hårda smällar från Bjelkheden. Polaken hade nog inte gått så många matcher innan och det var nog en lätt match för Bjelkheden.
RSS 2.0