European Championship Amateur Shooto 2009

Åker idag med min sponsor Pheter Johansson till Holland för att han ska tävla i EM i C Shooto, åker med som coach.
Tävlingen är på lördag, så vi får en hel dag i Holland innan tävlingen börjar, vilket är skönt när man ska tävla. Han går i Light wheavy Weight -83 kg och det är en så länge 19 tävlande i hans trupp. Blir skoj som fan ;)


http://www.upcomingglory.com/

Har fått tid för rehab och läkar besök i slutet på juli med mitt knä. Allt funkar bra förutom att skenan inte sitter så bra som innan tycker jag, den glider ner ibland. Går bra att gå och så, men kan ju inte böja knäet mer än 90 grader störigt. Fått lite rehab som jag ska göra. Men det verkar inte vara något direkt.

Ingen operation än!

Åkte direkt till sjukhuset i fredes efter ankomsten hem från Thailand. En knä specialist kände på mitt ben och jag fick berätta om allt som hade hänt frå olyckan till sjukvården i Thailand. Han såg att knäet var vätskefyllt och svullet, Han skickade mig på en rönken för att se att det inte var någon fraktur och det var det heller inte. Han mistänker att något ledband och korsband är skaddade eller av. Men jag får hoppas att korsbanden har klarat sig, för det är ju väldigt lång rehab efter en korsbandsoperation. Kan ta långt tid innan man kommer tillbaks till där man var innan me träningen o så.

Fick en ny knäskena som är mycket bättre än den jag fick i Thailand. Den ska stabilisera mitt knä och göra så jag inte kan böja knäet i någon onaturlig vinkel. Ska ha den i 6 veckor sen ska dem ändra inställningarna på den så jag kan börja knäet mer. Vet inte hur länge det blir som jag ska ha den. De har satt upp mig på listan om magnetrönken, men dt kan ta 2-3 månader innan jag får en tid. Där de kan se vad som har skaddat i mitt knä. Men ska ringa dem på måndag och fråga om jag kan göra en tithålsoperation, atroskopi där de går in och ser vad som har hänt, och det ska tydligen gå mycket snabbare än magnetrönken.

Vill ju komma igång me träningen på snabbast möjliga sätt så gör allt som krävs!Där det är mest svullet och ömt är på innersidan av mitt knä, där ledbandet är skaddat eller av. Tror inte att korsbanden har åkt, men man vet ju aldrig. Knäet känns för bra för det tycker jag. Inte för jag vet hur det ska kännas utan korsband, men jag kan gå väldigt bra nu, när olyckan hände och jag låg på sjukhuset kunde jag ju knappt resa mig eller lyfta benet alls för det gjorde så ont, kunde inte röra mig utan det gjorde ont , utan fick sova med knäet på en kudde, nu kan jag röra  och vrida mig när jag sover, förutom att jag inte kan böja benet mer än 90 %. Går utan kryckor men haktar lite, men det är  delvis pga ställningen med för den gör benet lite böjt och kan inte gå helt rakt.  Hoppas på att det ska fortsätta kännas bra och att svullnaden snart lägger sig!


Bilder från sjukan!


 
Är jätte tacksam för att ni kom och besökte mig så pass mycket! Tack alla!

Moped olycka!

I tisdags skulle jag och Niklas till City i Ubon, men vi hann bara några hundra meter innan Niklas körde av vägen i en skarp kurva. När jag märke att han körde för fort så var det redan försent. Allt gick så snabbt, och plöstligt åkte vi av vägen och skrapades i gruset och både jag och Niklas åkte in i ett träd. Vilket gjorde så mitt knä blev skaddat, Några thailändare som åkte i en lastbil bakom oss och såg allt som hände hjälpte oss upp (De puttade även upp mopeden som nästan hade hamnat i sjön) Vi hoppade in i lastbilen och de körde oss till gymmet, där de andra sedan kallade på ambulans.

Har skaddat mitt ligament i knäet, men hur allvarligt det är vet jag inte riktigt. Hoppas inte det ska förhindra mig i framtiden, utan att det ska läka och bli bra.

Först skulle jag opereras på sjukhuset i Ubon, men jag vill att dem ska skära i mitt ben eller någoting, jag vill ha Svensk sjukvård, där jag vet det blir bra. inget snack om saken!

Mina föräldrar har pratat me min föräkring och efter 2 nätter på UbonRAK hospital blev det klart att jag ska hem till Sverige och göra operationen där, på Norrköpings sjukhus. Sitter just nu i Bangkoks Flygplats på Thai Royal Silk - Business launch och äter, dricker och har det bra.

Jag har varit väldigt arg, chockad, och ledsen över att det blev som det blev. Kan inte fatta att det har hänt?! Jag har inte tid med sånt här. Jag som vill komma igång me träningen tävla ect och åka till USA efter sommaren. Blev frustrerad och arg när man är på ett sjukhus där de knappt kan prata engelska och man vet inte alls vad somkommer att hända med än.

Men jag kan inte göra det ogjort och får istället tänka positivt, jag kan ju inte göra något annat! Får hoppas det läker på bra så jag kan komma igång igen snarast möjligt. Annars vet jag inte vad jag gör!

Ska operera mig på fredag direkt när jag kommer till Norrköping. Hoppas det kommer gå bra! Det måste gå bra!


Tack för Priset Nyköping!

På Nationaldagen var Tomas, bagarn och hämtade ett pris till mig på Vallarna i Nyköping. Tack så mycket Nyköpings kommun och tack Tomas för du representerade mig!


Vilka ståtliga kläder han har på sig ;)


MMA träning
Denna veckan har jag börjat träna MMA efter 1 månads thaiboxningsträning. Riktigt skoj att få köra lite markteknik och inte bara stående. Så kombinerar thai och MMA träning nu. Vilket går väldigt bra. Jobbigt att bara köra thaiboxning hela tiden, skönt med lite variation.
Treangel :)

En Rear Naked Choke påväg :PMalik (MMA-tränaren) grapplas med Ole Larsen (chef för Legacy och en av världens bästa fighters)

Ole Larsen frågade mig om jag ville tävla i Kina. Han sa att dem behövde tungviktare. Tävlingen ska äga rum den 11 juli ART OF WAR 13, men jag åker ju hem om 3 veckor. Hade varit riktigt coolt att få gå en MMA match där. En stor merit och erfarenhet. Ingen liten gala, med domare som "Big John" McCarthy och Yuji Shimada, sedan flera kända MMA profiler som ser matcherna. Gör ont att tacka nej, men har ju planer på att åka till USA och gå matcher där. Får ta chansen en annan gång istället!

Igår kväll vid middagstid kom Niklas hit, hans resa hade gått bra och han ska stanna här i 3 veckor, så åker hem ungefär samtidigt. Vi drog till Teco Lotus för han skulle handla lite nödvändigheter, drog sedan på lite fotmassage.. Skönt ;)

Bad Nicklas ta med lite Wiengummi till mig hehe, jag fick en lien påse med wiengummi och en på 1 KG hahaha. Som jag har längtat.. Finns ju bara skit godis här, men jag får inte äta det innan söndag. Vilket jag inte har gjort heller :S eller inte ;)

När jag skulle tanka mopeden igår så lämnade jag fram 1000 bath och skulle få 940 B tillbaka för jag tankade för 60 B, men jag fick 940 B + 1000 B tillbaka riktigt bra affär hehe.. Det var bara att snabbt dra därifrån & va glad ;) Jippi jippi

I helgen händer väl inte så mycket. Blir nog inget festande för min del iaf. Men det är ju alltid kul att gå ut när man tränat hårt hela veckan ;) Men orkar inte va bakis o trött denna helgen. Ska va en ducktig pojke och ta det lugnt och återhämta mig lite istället. Kanske kan dra o bada i poolen om det är fint väder, sola lite så man får lite solbränna igen ;) Får se vad som händer. 


Saknar dig min älskling!
 Längtar efter dig!


                                                                                                                                                                                    

RSS 2.0