Grattis Jamlar till Bronset!GRATTIS TILL VM-BRONSET!
Artroskopi!

Den 24/9 var jag på sjukhuset för titthållsoperation (artroskopi). Allt gick bra och de fick fram samma resultat som vid MR-undersökningen, dvs att främre korsband är av och att bakre korsband är på etapp 2, halvt av. Så dem håller nu på att besluta om jag ska operera båda korsbanden eller om det räcker med att operera det främre. Skönt att inte menisken var trasig, hade varit väldigt tråkigt om allt hade varit sönder.

Knäet är lite svullet och vätskefyllt från ingreppet, men inte så farligt. Haltar lite, men kan köra rehab som vanligt nu.

Väntar bara på att doktorn ska höra av sig och berätta när nästa operation ska ske! Hoppas det blir inom någon månad!

Blir styrketräning idag, Rygg och Biceps

Börjar alltid ryggtränigen med Marklyft. För att få en bra uppvärmning av kroppen och frisätta kroppens hormoner som testosteron etc.


Fighter Galla 10 DK

Idag är Nyköpings MMA i Göteborg och tävlar i SSL09 - Gladius Adrenaline 8, Shootfighting, vilka är kim Björnbakk, Pheter johansson och Kristoffer Källgren. Kör hårt!

Är grymt sugen på att tävla, det är verkligen en otrolig frustation att inte kunna tävla! Men ska eventuellt följa med till Fighter Galla 10 i Danmark som coach, nästa lördagen den 19.e sep.Har varit på Gymmet idag, Caroline var också med. Tränade först rehab ben, vilket gick väldigt bra. Körde knäböj 60 kg, 80 kg, 100 kg och två på 120 kg, (Körde även massa andra ben övningar, och bröstträning). Är naturligt stark i benen, men har verkligen blivit starkare i benet/knäet sedan jag började med att träna upp ben-styrkan. Knäet har blivit mycket bättre och jag tänker träna så hårt jag kan innan korsbands-operationen. Så jag kommer tillbaka så fort jag bara kan till MMA Träningen! 

Återbesök på vrinnevisjukhuset!

kl 10.00 i morse var jag på vinnerevisjukhuset för att träffa en ny doktor och bedöma vad som ska hända med mitt knä. Främe korsband är av som sagt och ska opereras, men han var osäker hur det var med bakre-korsband, efter han hade känt på knäet, trodde med stor sannolighet att bakre-korsbandet var lite slappt, han trodde inte det var av. Han sa att bakre-korsbands skador sällan opereras utan läker av sig själv om det inte är helt av. Man opererar bara drygt 25 personer per år, medan man opererar 3000 främre -korsbands skador per år. Han skulle be en professor titta på MR-bilderna som ändå skulle komma från Göteborg imorgon. Han bokade även in en tid för artroskopi, titthållsoperation den 24:e September. För att gå in och verkligen se hur det är med bakre-korsbandet och även kanske se varför jag inte kan sträcka ut mitt ben helt rakt.

Fick även förlängd sjukskrivning så jag kan få pengar från min livförsäkring! Helt sjukt att jag inte har fått en enda krona än! De har verkligen knäppa system på försäkringskassan. Skulle jag inte varit borta i över 90 dagar skulle jag få mellan 10000-15000 i månaden, medan jag nu inte får ett skit därifrån! Utan får vara sjukskriven minst 3 månader innan jag får pengar från min livförsäkring!


Ska ta kontakt med Medicin Centrum och säga till att jag måste öva på att kunna sträcka ut benet och träna rehab, så är inte ännu beredd för operation.


Har gjort ett eget styrketränings schema som jag ska följa, som innehåller 3 st rehab (Ben) pass per vecka. För att bli så stark och bra i benet som möjligt. Tränar benets alla muskler och även mycket balans!

Måndag - Rehab Ben + Biceps
Tisdag - Rygg + Bröst
Onsdag - Aktiv Vila Promenad 40 min
torsdag - Rehab Ben + Triceps
fredag - Rygg + Axlar
Lördag _ Rehab Ben + Bröst
söndag - Aktiv Vila Promenad 40 min

 


RSS 2.0