Flyget hem till Sverige...

Då är det snart dags för att ta flyget hem till Sverige. Kommer verkligen att sakna New York och jag hoppas jag snart får tillfälle att komma tillbaka. Tror att när man väl har varit här så vill man alltid hit igen.  Känns riktigt skönt att allt har gått bra och det har varit en underbar tid!Absolut en av mina bästa resor !


Ses där hemma!

God Jul och Gott nytt år!

Nu är man utbildad Personlig Tränare och det känns verkligen bra ;) Nu har jag fullföljt det jag kom hit för! Fick 85% på provet, 98% på arbetet så jag är nöjd. Så ska njuta av min semester och ha en underbar jul här i NY.

Önskar er alla God Jul och Gott nytt år !!!Final Exam!

Imorgon är det sista dagen på AAPT-school och dags för Final Exam. De här 3 månaderna har gått väldigt snabbt och det har varit en helt underbar tid. Allt har gått enligt planerna, midterm provet, pratiska proven, tränings programet, allt har gått jättebra. Ja och nu återstår "Bara" det slutgiltiga provet ;)

Har ängnat mesta av denna dagen av att gå igenom allt vi har läst så man är väl förbered. Det känns bra, men lite spänd och nervös är man ju så klart. man vill ju göra bra ifrån sig!

Tog ett tag att lära sig alla musklerna i kroppen och vilken funktion dem har vid de olika rörelserna. Men nu sitter dem ganska bra, om jag inte råkar glömma bort dem inatt innan provet ;) Nä ska ta dt lugnt under provet och tänka igenom varje svar noga. Så blir det nog super!


Blir väldens party på kvällen kan jag lova, lär garanterat glömma alla muskler innan kvällen är slut ;)

Önska mig lycka till!See yaaa

Att vara här i New York och studera på AAPT...

Kursen börjar gå mot sitt slut och det är bara 7 skol dagar kvar, Men det är inte slut än, för den 23:e är det Final Exam, är mycket som ska pluggas in, särskilt när det gäller anatomin, Det är bara att plugga och plugga. Ska ägna mycket tid denna helgen till att plugga. Nästa vecka den 16:e blir det att lämna in hela arbetet, men är i stort sätt klar. Så jag kan koncentrera mig på provet.

Att vara här i New York och studera på AAPT har varit en fantastisk upplevelse och otroligt lärorik tid! Ni som är intresserade av AAPT, ta chansen! Ni kommer inte ångra er!

Om ni har några frågor om utbildningen kan ni adda mig på antingen MSN: PeterOttosson88@hotmail.com lr Facebook: http://www.facebook.com/#!/peter.ottosson1?v=info


Heldag med Gloria & familj!

I söndags hämtade Gloria och hennes familj dvs hennes man och två döttrar upp mig vid min lägenheten och visade mig runt i Manhattan.
Åkte längst Hudson river på East side, åkte downtown. De visade mig Meatpacking districts bla, Robert De Niro's investments, några byggnader han äger "The De Niro group", JFK sons tidigare lägenhet. Något militärfartygs museum vid hudson river, och ett exklusivt gym, där de har ALLT! golfbana utomhus, swimmingpool, bowling, gym ja ALLT! kostar ca 50 dollar för en dag, men man kan vara där en hel dag sa Glorias man.

Tog sedan lunch vid en restaurang i downtown, runt 30 steet. Sedan gick vi runt lite, gick även in i en affär där de sålde allt möjligt onyttigt ;) Cupcake i alla storters, sånt americaner älskar, de måste ha något sött, för godis har dem knappt.
När vi var klara åkte vi till Deras lägenhet och sedan visade Gloria mig området omkring där hon bor. Runt East 90 st. 


Utanför Guggenheim - konstutställning av kända konstnärer, finns runt om i världen.


 
Metropolitan - Museum of Art

Påväg till Central Park East side.
Hur söt som helst ;) hehe
Gick sedan till en Italiensk chocklad affär där vi drack varm chocklad, jag tog spicy chocklad, Gloria rekommendera den så var tvyngen att testa. Och den var väldigt god, lite stark men precis lagom och tjock, väldigt god chocklad. Lite annan kvalitet än den man gör hemma om man säger så!

Thank you Gloria for you made my day!!!

Rockefeller Center Christmas Tree!

Här kommer lite bilder från Rockefeller Center Christmas Tree!Här ska jag o min älskling åka skridskor ;D

Equinox Fitness 
Idag hade vi en liten utflykt till Equinox Fitness Gym, som ligger några få kvarter från skolan. Var roligt och få gå till ett annat gym än Synergi där vi tränar varje dag. Det här gymmet är även modernare och mycket större !Equinox Fitness

Boxing Studio - Me like a lot ;)


Stacy Goes crazy as always ;)Stacy flex her muscle!

Carlos working out in the gym.


My Client Simeon


Riktigt lyx gym, med Swimming Pool, Bastu, Spa, Massage Center. Ser ut som värsta lyxiga hotellet ;) Även tillgång till värsta Apple datorer,  Rakhyvlar och gel vid varje vask. Säkert massa annat lyxit oxå!


En del folk som har gått på AAPT, jobbar där. Är ett bra gym o börja jobba på, sa dem. Då man har sina egna klienter och tränar dem på gymmet. 

Är en del kändisar oxå på dt här gymmet! Att träna här kostar 130-150 USD i månaden, vilket är 1083 kr i dagens kurs, blir 12996 kr om året, dt är rätt saftigt! Men man får ett väldigt fint gym!Rockefeller Center Christmas Tree

Den 30:e november, 1 vecka efter thanksgiving tänder dem Rockefeller Center Christmas Tree, vilket är jätte stort här. Så jag var tvyngen att åka dit och se, men det var riktigt mycket folk där, var tyvär inte mycket man såg. Ska dit där i helgen igen och se julgranen!

Det här är riktig julstämning ! Hur mysigt som helst.


Det här var allt man såg, Fick titta på en tv- skärm. Hoppas på mindre folk i helgen. Är väl bara första dagen då alla vill titta.
(Bild från Nätet)

Hur fint som helst, ska ta massa kort i helgen. Kommer lägga upp dem senare så ni vår se mer.

RSS 2.0