20 agraffer!

Operations såret fick häftas ihop med 20 agraffer. Såret ser inte så vackert ut, men vad ska man göra? Viktigaste är ju att det funkar som det ska.

Knäet är lite svullet, men har lagt sig ganska bra nu. Innan var det svullet ner till vristen. Känns lite stelt men hoppas det släpper när jag tränar upp knäet och kommer igång.

Har varit och köpt bl a kyll-inlägg idag på apoteket, mot svullnaden. Vill minska den så mycket det går.

Ett område på ca 10x10 cm precis under knäskålen har jag inte så mycket känsel kvar. Eftersom de skärde av en viktig nerv när dem satte in senan. Men får hoppas känslen kommer tillbaka.

Får verkligen hoppas det är slut på operationer nu och jag kan koncentrera mig på att träna hårt och komma tillbaka till MMA!

Blev inbjuen till MMA Academy Summer Camp 5-11 juli men var tvyngen att tacka nej! Men det kommer fler chanser.
Wallander Indrivaren ute nu!Nu har äntligen wallander Indrivaren kommit ut och ska snart se den ;) Hoppas man kommit med mer än som visades på trailern!

Min tredje och förhoppningsvis sista operation avklarad!

Kom hem från min tredje och förhoppningsvis sista operation i tisdags eftermiddag. Operationen ägde rum på Måndagen efter att blivit nedsövd ca kl 13.30. Operationen tog mellan 1-1.5 timme. Operationen gick till så att dem öppnade upp ca  10-12 cm vid innersidan av knäet, sedan borrade dem i benet på två ställen och satte sedan in senan som dem hade beställt från USA och spände fast senan från andra sidan av knäet, när senan var spänd så skruvade dem i skruvar, troligtvis titanskruvar för att senan ska hållas på plats och läka ihop med benet och i de andra senorna/vävnaderna. Vilket ska minska mitt glapp som jag hade i knäet.

Får nu ha en stor skena på benet liksom förra sommaren då ledbandet skulle läka rätt. Men denna gången ska jag då endast ha den i 3 veckor, förra gången hade jag den 6 veckor. Metalbitarna som sitter fastklämda i huden, som är som stygn ska tas bort ungefär om 2-3 veckor.
RSS 2.0