Återbesök på vrinnevisjukhuset!

kl 10.00 i morse var jag på vinnerevisjukhuset för att träffa en ny doktor och bedöma vad som ska hända med mitt knä. Främe korsband är av som sagt och ska opereras, men han var osäker hur det var med bakre-korsband, efter han hade känt på knäet, trodde med stor sannolighet att bakre-korsbandet var lite slappt, han trodde inte det var av. Han sa att bakre-korsbands skador sällan opereras utan läker av sig själv om det inte är helt av. Man opererar bara drygt 25 personer per år, medan man opererar 3000 främre -korsbands skador per år. Han skulle be en professor titta på MR-bilderna som ändå skulle komma från Göteborg imorgon. Han bokade även in en tid för artroskopi, titthållsoperation den 24:e September. För att gå in och verkligen se hur det är med bakre-korsbandet och även kanske se varför jag inte kan sträcka ut mitt ben helt rakt.

Fick även förlängd sjukskrivning så jag kan få pengar från min livförsäkring! Helt sjukt att jag inte har fått en enda krona än! De har verkligen knäppa system på försäkringskassan. Skulle jag inte varit borta i över 90 dagar skulle jag få mellan 10000-15000 i månaden, medan jag nu inte får ett skit därifrån! Utan får vara sjukskriven minst 3 månader innan jag får pengar från min livförsäkring!


Ska ta kontakt med Medicin Centrum och säga till att jag måste öva på att kunna sträcka ut benet och träna rehab, så är inte ännu beredd för operation.


Har gjort ett eget styrketränings schema som jag ska följa, som innehåller 3 st rehab (Ben) pass per vecka. För att bli så stark och bra i benet som möjligt. Tränar benets alla muskler och även mycket balans!

Måndag - Rehab Ben + Biceps
Tisdag - Rygg + Bröst
Onsdag - Aktiv Vila Promenad 40 min
torsdag - Rehab Ben + Triceps
fredag - Rygg + Axlar
Lördag _ Rehab Ben + Bröst
söndag - Aktiv Vila Promenad 40 min

 


Kommentarer
Postat av: Lillian

Skönt att de händer nåt nu :)

2009-09-08 @ 15:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0