Nu har vi landat i Thailand ;)

05.30 landade vi thailänsk tid, övernattningen på arlanda gick bra.. då vi hittade 4 fåtöljer att sova på! Vi fick dock vänta i 50 min i Keiv, Ukraina på planet till Bangkok. På resan dit pratade vi med en som heter Tomas, han kom ifrån gävle och ägde en restaurang utanför Pattaya. Så vi åkte i samma taxi, då det blev billigare och endast tog 40 min extra. Fick ta en annan taxi i Bangkok, hade egentligen beställt en taxi men den var 1 h försenad så vi bestämde att ta en annan taxi.

Nu har kommit fram till huset där mina föräldrar tog emot oss. Vi har badat och solat, packat upp våra grejer och även varit och fått olje massage på ett jätte fint massage center här i närheten om huset. Nu ska vi käka grillad kyckling och sen ska vi in till Ban Phe och handla lite, sedan blir det restaurangen här i området vi ska gå till som vi kallar lampan, efter ägaren som heter ram pan :)


Norrköpings tågstation



Övernattning på arlanda!






Kommentarer
Postat av: Emelie

skönt att ni är framme åh vad underbart det låter med massage åh allt! :)Här är det en massa snö igen , snöade som f*n igår men det är på väg bort igen. Hälsa Carro åh fortsätt uppdatera med MASSA bilder , jag är såå nyfiken :D Kramar

2009-03-03 @ 11:00:37
URL: http://differentthoughts.blogg.se/
Postat av: syrran

Ahh, det är inte sant alltså!!

:)



4 månader är ju brutalt, vi då? =)

2009-03-03 @ 18:09:01
Postat av: Nino

Hahaha Peter ditt smajl är ovärdeligt!! :D

Bästa!



Kul o se att du har en blogg... nu kan du inte ha några hemligheter längre.

Btw ändra färgerna lite för det är svårt att läsa :)

2009-03-05 @ 15:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0