Kosttillskott

Fick idag min order från MMSports, lagret tog slut så var tvyngen att beställa lite nytt :)

De Ultimata Kosttillskotten!2 Burkar EAA-XX

Body Science EAA-XX
ger en hög koncentration av EAA i blodet som stimulerar proteinsyntesen med upp till 350%!
Ökar insulinutsöndringen med upp till 400% under träningen samt efter.

● Minskar muskelnedbrytningen och kortisolnivåer
● Bättre återhämtning
● Ökad proteinsyntes
● Förbättra ATP produktionen och främja musklernas cellvolym
● Motverka trötthet

2 Burkar Diet Fuel 3 kg

70% Kaseinisolat
30% Vassleisolat
87-89% Protein
2% Kolhydrater
1% Fett

Användning.
Muskelökning.
Fettreducering.
Måltidsersättning.
Nattprotein.
 
Grymt bra protein pulver med både snabbt och långsamma proteiner!

Vitargo Pure 2

Världens bästa kolhydrat!

Inlagring av glykogen Vitagro 70% snabbare
Magtömningshastighet Vitagro 80% snabbare

En stude bevisade att Vitagro var 70% effektivare än dextros- och maltodextrinblandningar!

Olimp Ägg Protein 1 kg

Näringsvärde  per 100 g  per portion 35 g
 Energivärde  1460 kJ / 350 kcal  510 kJ / 123 kcal
 Protein  80,0 g  28,0 g
 Fett  1,0 g  0,35 g
 Kolhydrat  5,0 g  1,75 g

En liten skopa på 35 g innehåller 28 g protein vilket är väldigt mycket på endast 35 g!

Ägg är den mest fullvärdiga protein källan man kan hitta och har ett högt proteinvärde och ger ett långsamt upptag och passar därför perfekt före läggdags.

2 Burkar koffeintabletter

För att bli lite piggare om dagarna så man orkar hålla igång med all träning ;)

1 Burk C-vitaminer

C-Vitamin
har också kortisol sänkande effekter. Studier visar att personer som intog C-vitamin tillskott förbättrade sin testosteron- kortisol ratio med över 20%

C-Vitamin har också betydelse för utvecklingen av brosk och benvävnad, sårläkning, upptag av järn samt skyddar fettlösliga vitaminer och andra fettämnen i kroppen från att oxidera.

Har även en hög fettförbrännande effekt!


Wallander Indrivaren bio den 16 juni

Indrivaren / The Dun - 16 June 2010 in Sweden, Denmark and Norway


http://www.yellowbird.se/index.php?option=com_seyret&Itemid=4&task=videodirectlink&id=208


Hoppas man kommer med på duken ;)

Mediala, Laterala ledbandet

Började morgonen med att ringa till sjukhuset i Trollhättan och sa till sjuksköterskan att prata med min läkare och planera en operation snarast. Enda problemet kanske är att jag håller på med rehab och det kanske inte är så lämpligt med en till operation som stör min rehab, måste ju kunna träna. Men får se vad dem säger. Jag vill iaf operera mig nu känner jag.
Vet att det är det mediala ledbandet som ska opereras, hoppas inte det är det laterala också för då måste dem ta en sena från biceps och jag vill inte ta massa senor överallt. Men det är ju viktigast att det blir bra, så måste jag så blir det så!

Tränade vid 11, körde lite triceps och lats. Avslutade med 20 min på crosstrainern och till sist lite magövningar. Körde på pilatesboll. Det tog verkligen bra, måste jag säga. Ska lätt börja med att köra magen på pilatesbollen i fortsättningen. Otrolig kontakt!

Ligger nu på under 110 kg (109.6  kg kl 11.00 efter frukost) vilket var mitt mål förra måndagen, men nu är jag där iaf och börjar se resultat med min deff diet. Tröttnar aldrig på kyckling och sallad känns det som. Det är toppen och super gott varje gång.

Ska strax gå en promenad runt strömmen, sen blir det en lugn kväll. Hade engelska kursen igår, var rätt trött efter att ha gått upp tidigt för att ta tåget hem så ikväll blir det att sitta framför tv:n  ;)

Ciao

Peter Ottosson 170 kg BänkpressBlir ett försök på 180 kg på Fredag ;)

Hemma igen!

Precis kommit hem efter några dagar i klippan hos Maria och Henrik. Varit jätte skoj att komma och hälsa på lite. Var i jul jag var nere sist. Tack för jag fick bo hos er ;)

Var ute och festade i lördes, Markus födelsedag. Jag, Markus, Anden och Simon förfestade hos anden sedan drog vi ut en sväng i hbg. Det var roligt men kanske blev lite mycket sprit, så blev lite onykter :D Åkte hem rätt tidigt skulle upp vid 11 dagen efter och hjälpa Markus flytta sina möbler från Kristanstad hem till klippan igen. Vilket tog nästan hela dagen. Käkade Kina buffe` i stan, Gott :)

Var på Kaisho igår och tränade, första gången jag kör MMA efter skadan. Kan inte säga att det gick bra precis, känner verkligen att jag måste operera innerledbandet av knäet. Har pratat med läkaren igår, skulle få förlängd sjukskrivning till slutet på mars och skulle få intyg på att jag ska få ett rehab-kort som skandia ska betala. Sa även att jag ville operera ledbandet och han skulle boka en tidigare tid än i juni då jag egengligen skulle dit på mottagningsbesök.
Men jag skulle vilja ha en tid så snart som möjligt och göra operationen direkt. Så ska ringa imorgon och säga det. Orkar inte gå under och veta att jag ska operera mig igen, vill ha allt klart.
Kände igår när jag tränade att jag verkligen behöver spänna upp ledbandet i knäet. Har ingen kraft i benet i vissa vinklar och känns läskigt att träna när inte knäet känns stabilt.

Får panik knäet måste bli bra det finns inget annat alternativ för mig, känns som hela mitt liv går åt helvete annars. Ska jag leva ett liv utan MMA NEJ det ska jag fan inte göra! ALDRIG!

Visit visa !

Läst och forskat lite om visum ect men har nu kommit fram till att skolan i New York inte kan hjälpa mig med något som berör visum. För dem har ingen rätt/lämplighet till att ansöka om visum. Behöver ett document som heter "1-M" från dem för att jag ska kunna få ett visum Från U.S Ambassy i Stockholm. Men får istället ansöka om "visit visa" vilket då bara gäller över den perioden jag ska studera, vilket är 90 dagar. Hade hoppats på att få jobba i New York efter utbildningen men vet inte riktigt hur det blir nu. Men det måste ju gå att lösa på något sätt. Kanske om jag får ett jobb erbjudande så kan dem ansöka om "working visa" för mig eller något. Men ska ta reda på mer info angående detta. 

Hey Peter,

I’ve looked into the “1-M” document, but as I had mentioned before, our school is not eligible for any government form or visa, simply due to the fact that you are not required to have any of these to attend our program.   If you are able to acquire a visit visa, which many of our students have done, then you’ll be able to come and attend our 3 month course, since that time frame would be allowed in that visit visa.  I assure you that we you will not be able to acquire any form of document from any organization in regards to attending our school.  Once you’re eligible to visit the US, then calculate when would be the best time to come in accordance to when our classes start.  I hope you are able to achieve this, and please feel free to contact me if you have any further questions.

Sincerely,
Nazira


RSS 2.0