Båda korsbanden ska opereras!

Doktorn ringde i förra veckan och fick reda på att båda korsbanden ska opereras, så han skulle höra av sig till Göteborg och fixa så jag ska opereras där av någon väldigt kunnig doktor som är van att operera bakrekorsband eftersom det är en sällsynt operation. Han sa att det hela förmodligen skulle gå ganska snabbt och hoppas jag får en tid snart!

Riktigt tråkigt att gå hemma hela dagarna utan att ha något att göra.. Som tur har jag ju styrketräningen annars hade jag fan inte klarat det. Man måste ju göra något!

Känns skönt att komma iväg lite på fredag ;) Ska bli riktigt skoj att träffa alla gamla vänner i Österlen :D
Sen ska jag vara 2 veckor i klippan!

*Angående klädseln till Wallander så har jag pratat me min sponsor om han kunde sponsra med en hoodtröja och ska ringa han senare idag och se om han har fått tag på någon. Ska gå på stan i morgon med Caroline och se om jag kan hitta några byxor. Var på Myrorna igår men hitta inget där )=. Man vill ju liksom inte köpa ett par jeans för flera hundra som man aldrig mer kommer att använda. Får se vad det blir för något!

Ska nu ta en promenad runt strömmen så man blir lite pigg, behöver lite friskluft. Ska träna med isen vid 16.30, idag blir det Rygg & Biceps träning, börjar med tunga marklyft :)


Välkommen på MMA-inspelning med Wallander!‏
"Inspelningen gestaltar en Ultimate Fighting-gala med välkända fighters och skådespelare i rollerna. Ni kommer att få agera publik och eventuellt seconder och folk som går med på catwalken."


"Klädsel: Tänk gangster, underground, luvtröjor, säckiga byxor... Ni är lite farliga och halvkriminella. Det kan bli kallt emellanåt, så ha med varma kläder."

Funderar över vad jag ska ha för klädsel, Någon Hoodtröja, hängiga jeans eller mjukisbyxor. Får tänka lite på det. *Åter kommer!

Åker ner på fredagen den 23.e, ska först hälsa på en tjej kompis, Sofie hon bor utanför Simrishamn och jag ska bo där över helgen. inte träffats på över 2 år, Man har ju inte direkt vägarna förbi österlen direkt så nu passar det ju bra.


MMA -fighters sökes som statister till Wallanderfilm

Har nu sökt till wallanderfilmen som statist ;) Hade varit grymt coolt att vara med i en film eller vad säger ni?


Styrketräningen går Finfint ;)

Ökar vikter hela tiden tycker jag! Har lätt för att bygga massa och gå upp i vikt, vilket jag alltid har haft, men så här bra har det aldrig gått. Kanske var det för jag knappt tränade någon styrketräning då jag var i Thailand Mars till juni och fick vilat kroppen från ständigt gymmande ;) Men tror även att det är för jag prioriterar dem stora muskelgrupperna, focuserar på basövningar som marklyft, knäböj, benkpress, bänkpress som gör så att hormonerna i kroppen frigörs (stiger) som ex testosteron!!!

Min vikt ligger på ungefär 110 kg pendlar mellan 112 kg.

Mitt ultimata schema!Trots knä skadan kan jag köra hårt i Ben övningarna, nästan som innan skadan, men känner att jag hade kunnat kört mycket tyngre om jag vore helt frisk nu! När jag kör knäböj eller benpress så tar jag i mer med höger ben eftersom det är starkare och friskt! Men på benpressen så centrera jag benet, dvs kör ett ben i taget för att inte "fuska" med andra benet!


RSS 2.0